2019. március 11., hétfő

Még mindig népszerű a Paperwhite 3


A Kindle Paperwhite 3 ekönyvolvasó még mindig népszerű az Amazonon, de még nagyobb rajongótáborral rendelkezik a legutóbb kifejlesztett generáció, a Paperwhite 4, ami a vásárlási listán még mindig elég jó helyet foglal el, ahhoz képest, hogy megkérik az árát! Jelenleg a magyar piacon a Kindle Paperwhite 3. generációs modelljét 45.900 Ft-ért lehet megszerezni, míg a Paperwhite 4-et 51.900 Ft-ért.
Kindle Paperwhite 3

Ha úgy, mint esetleg az Iphone esetében a fehérszínű modelleket kedveled, úgy a Kindle Paperwhite 3 ekönyvolvasódat is beszerezheted már gyönyörű fehér színben, és még drágábban sem adják, hiszen ugyanannyi az ára, mint a feketének.

Kindle Paperwhite 4 fehér színben
Egy a biztos, hiába kezd az Amazon oldalán felmenni az ára a Paperwhite-nak, mégis még mindig azt mondhatjuk, hogy a jelenlegi kor legnépszerűbb ekönyvolvasói közé tartozik.
A Paperwhite legutolsó generációjáról elmondható, hogy vízálló, így akár a tengerpartra is magaddal viheted. Nem kell már többet aggódni, ha a melletted pancsoló gyerekek által víz éri a készüléket. Sőt olvasás közben - ha kicsi szünetet akarsz tartani - rákapcsolódhatsz vezeték nélküli fülhallgatóddal és hallgathatod kedvenc zenéidet.
A Paperwhite 3-ra visszatérve pedig azt mondhatjuk, hogy a minőséget preferálva még mindig egyre dinamikusan nő a népszerűsége és tömegesen vásárolják.
Ha gondolkozol Kindle Paperwhite 3 vagy 4 modell vásárlásán, itt érheted el és olvashatsz róla: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése