2015. június 5., péntek

Ismerd meg a Kindle Voyage készüléket!

A legvékonyabb Kindle              
Mindössze 7.6 mm vékony az új Kindle, hogy még komfortosabb legyen az egy kézzel olvasás a hosszú fejezetek alatt…

Nagy felbontású képernyő
A 300 ppi (1430x1080 pixel) felbontásnak köszönhetően a Kindle Voyage képernyője kétszer annyi képpontot tartalmaz, mint a Paperwhite. Tökéletes élessége még a nyomtatott könyvnél is jobb. 

Áttervezett oldal lapozás
Az új nyomásérzékeny érzékelővel anélkül tudod e-könyvolvasódon az oldalakat lapozni, hogy felemelnéd az ujjad a készülékről. Egyszerűen csak nyomd meg a készülék oldalán az érzékelőt vagy a Paperwhite készüléknél megszokott módon a képernyőn is lapozhatsz.

Fényérzékeny képernyő világítás
Teljesen új megoldással, egy fényérzékelő szenzor segítségével automatikusan mindig a legideálisabb fényerőt állítja be a készülék. Természetesen továbbra is működik a manuális fényerő szabályozás amennyiben másikat szeretnél beállítani.

Újratervezett külalak 
A Kindle Voyage magnézium hátlapot kapott és gyönyörű üveg előlapot Micro-etching technikával, mely szétszórja a fényeket megelőzve annak csillogását, és papír érzetét kelti lapozáskor.

Technikai információk:
Képernyő: Amazon 6 col átmérőjű érintőképernyős fehér háttérvilágítás kijelző 300 ppi felbontással. (1430x1080 pixel), optimalizált Font technológia, 16 szintű szürkeárnyalatos.
Méret: 162 mm x 115 mm x 7.6 mm
Súly: 180 gramm
Tárolási kapacitás: 4 GB belső memória
 Könyv tárolási kapacitás: 1,100 vagy 2,200 könyv
Online felhő lehetőség: 1100 könyvnél is többet tárolhatsz rajta, ha online tárhelyet vásárolsz hozzá.
Akkumulátor üzemidő: Egy feltöltéssel legfeljebb 8 hétig használható, ha naponta fél órát használjuk a készüléket és 10-es beállításon van a fényerő.
Feltöltési idő:  Egy teljes feltöltés 4 óra
Wi-Fi kapcsolatok: Támogatja a nyílt és a védett hálózatokat, melyek szabványos  802.11b, 802.11g, or 802.11n hálózatok
Olvasási formátumok: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP 
Dokumentáció: készüléken található leírás a készülék kezeléséről + magyar nyelvű használati útmutató letölthető formában. 
Garancia és szervíz: 1 + 2 +3 év garancia Magyarországon Kindleshop.hu szervizében szervizelhető.

Kindle Voyage tulajdonságai




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése