2015. június 30., kedd

Egyszerűbbé teszi a megosztást az Amazon

Az Androidra készült Kindle alkalmazás megújul, a könyvek első pár oldalát is könnyebben érjük majd el, akár regisztráció nélkül.

Az androidos Kindle alkalmazás legújabb frissítésével idézeteket, kiemeléseket és könyvajánlókat is megoszthatunk ismerőseinkkel, sőt gyors betekintést is adhatunk az adott tartalmakba. Az Amazon bejelentésében a könyvekről folytatott diskurzus erősítését jelöli meg célként. Twitteren és Facebookon már eddig is megoszthatók voltak a fenti tartalmak, az újdonság az, hogy már konkrét személyeknek is címezhetjük ezeket, például a WhatsApp, Skype, e-mail, vagy éppen SMS útján.

A könyvek első pár oldalának elolvasásához eddig az Amazon alkalmazását vagy e-book olvasóját kellett használni, mostantól azonban egyszerű linken keresztül a weben is megtehetjük mindezt. Erre akkor is lehetőség van, ha éppen egy idézetet küldött valamelyik ismerősünk, hiszen ennek végén az URL a betekintőhöz visz. Nem kell regisztrálni, bejelentkezni, vagy alkalmazást telepíteni, csak kattintani. Az új funkciókkal gazdagodott alkalmazás a napokban frissül majd a felhasználóknál, és még az idén bekerül az almás változatba is.


Forrás: http://itcafe.hu/hir/egyszerubbe_teszi_a_megosztast_az_amazon.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése