2015. szeptember 19., szombat

A Kindle király legendája

Kindle Voyage készülék
Kindle 6 készülék
A piacon lévő legmodernebb, legjobb e-könyvolvasót már 2007 óta, azaz az első Kindle megjelenésétől kezdve évről évre az Amazon szállítja. Az aktuálisan beszerezhető csúcsmodell a KindleVoyage névre hallgat. 6 hüvelykes képernyőjén minden egyes hüvelykre 300 pixel jut, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a piacon lévő e-papíros készülékek közül a Voyage-é a legrészletesebb és legélesebb kijelző. Az extra funkciók közé tartozik a fényviszonyokhoz automatikusan igazodó beépített olvasófény, a szó megérintésére felugró szótári magyarázat, valamint az, hogy a képernyő érintése mellett az eszköz oldalába épített gombokkal is lapozhat az, akinek úgy kényelmesebb.
Bár a tavaly szeptemberben, azaz egy 1 éve bejelentett Kindle Voyage-t még nem szállítja Magyarországra az Amazon, azonban a Kindleshop, mint hazai kereskedő is behozta már az országba, mely jelenleg webshopjukon (www.kindleshop.hu) bruttó 94.700 Ft-ba kerül.
Az alacsonyabb képernyőfelbontással és manuálisan szabályozható olvasófénnyel rendelkező Kindle Paperwhite ennek nagyjából felébe kerül, míg a Kindle 6 egy év garanciával már 27.900 Ft-ért is megkapható a Kindleshop-nál.

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20150809_kindle_kiraly_legendaja_ekonyvolvasok


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése